Wednesday, September 23, 2009

syawal ke-3

Huh tajuk nampak skema giller...actually xder aper pon..cume hari nie..ader event ckit ar...kakspupu aku tunang...so,rumah memang kosong giller ar..yang ader aku,angah,abg. ipar n kakak aku...kteorang sajer g lambat g umah kazen aku tu..hahaha malas nak sebok-sebok kat sne..bia kali nie jadi V.I.P ckit....parents aku da g awal pagi lagi..rajin jer mak aku..tak per la...mak aku memang rajin pon..bek sangat....luv u mum!!....hehehe tibe-tibe emotional lak aku nie..hahaha aku nak share ckit pic kakmie tunang...



................bersame kazen-kazenku n maksedara.................


.....................on d way nak g beraye..................


.......Ayun-Kakdya-Kakmie-MAMA-unknown(tak taw spe dye..sowie3).........


..............aku-kakdya-angah- n budak2 nakal.................


.......................dua-dua sudah berkahwin....................


tapi pic nie serabut ckit..coz aku tercampur dengan gambar raye..huhu biasala..tym tu kan raye...so,lepas g umah kakmie..kteorang direct g beraye umah orang len...hahaha...huh gambar raye untuk tahun nie tak complete sangat..coz..sume pic ader kat kamera abg.ipar aku..huhu lupe nak mintak pic raye..nie sume gamba dari hand phone kesayanganku itu,,,hu3,,,,

~sELaMat RaYe aiDiLfitRie~~ mAaF ZaHiR&BaTiN~

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~