Wednesday, October 21, 2009

diNneR CO-EXIAS

dinner lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...asyik2 tym dinner jer pnin jew.. tak taw nak pakay pew..he3 besa la pompuan kan...urm..actually sem nie malas nak g dinner...almaklum la...tak dapat dekan sem nie..so,segan ckit nak g dinner...huhu..tp ntah aper..satu hari tu dapat nur(cahaya) ckit terbuka aty nak g dinner..ha3 sbenornye eden nak cito nie...ader sowang senior nie..bkeras gak nak swuh kteowang g...huhu da tu syco lak kat budak2 part kami...kononnye tak nak suport kteorangnye family day sem depan..da la dak part kami cenonett ckit jew...pastu cakap camtu lak...hampeh toi nye senior..huh tak la takot pon..actually aku tak kesah sangat mende tu...tak amek taw pon tape...tapi da sowang kawan aku nie rajin sangat g bayar dwit dinner tu..tpaksa la eden g.....ha3....tak per la mende da jadi..g ajer la dinner..da dekat pon dekat...kat dalam utm jer...cume tak semeriah buat dinner kat luar...hurm g jer juz nak isi mase lapang jer...
cantek tak potret sebelah nie...cam putri santubong jer ha3 (pasan lebey lak)...kalo tengok gambar real lagi kelakar....tema dinner tahun nie..."kenduri kawen" ador..budak2 nie takde tema len kew nak bagi....tiap sem tema cam secebik jer...buat la something new ckit..takper la..t tyme part kteowang handle lak....tengok la...mesti 'mencapub ma' ckit...hehehe..tema2 dinner sebelom nie agak skema..so,,pakay baju g kelas pon tak pew...huhu....tahun nie lagi la wat kat dewan baru jew...ta ley da wat dinner kat luar...mayb ader ar sebab2 tertentu..ta ley cakap kat cnie....(masalah sulit negara) keh3x...
huh ape pon...aku ngan membe pon g jer dinner sem nie...
kteorang lar..mek pic...b4 dinner start...


persembahan tiap part....nie wat psembahan last minute ar....memang da sume wajib wat persembahan..n kteowang 1day b4 dinner tu tak decide lagi nak g dinner ker tak...pastu petang tu baru decide..then bincang nak wat performance per dye..last2 wat ala2 treater....hahaha da tema pon kenduri kawen..kteowag pon wat la treater ure2 kawen.. sally n asril lak jadi mangse...uhuhu...bez gak..da budak2 nie belakon spontan..memang dapat sambutan gak..ar...fim juz dapat watak sampingan jer..besa la tak reti berlakon he...lagi pon sukasuki jer nak join..lagi ramai lagi meriah ye x...

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~