Thursday, October 8, 2009

"HePpy beFdaY"


NOW i'am 19teen..."you are getting old"..dats everyone said to me...huhu...tapi aku tak kisah pon..blom mencecah angka 2 lagi hehehe...so,aku takder feel pa2...diri rase still mude....ley enjoy lagi dunia nie.....relax ar....hurm malam tu sedey gak ar...cam takder jer orang ingat befday aku nie..cam keseorangan jer...kawan aku dua orang(sally n fatin) tu jer yang wish n rumate kesayangan(myra) jer yang wish n yen ...yang len wat budu jer...tapi actually aku tak kesah pon..kalo orang tak ingat tu da jadi kebiasaan aku la..tiap tahun orang selalu lupe jer...cam tahun lepas...kawan-kawan aku sibuk wat persiapan raye...so, ramai yang tak ingat..aku pon tak salahkan diorang gak...biasala tym raye...sape la nak ingat kat aku nie...huhu touching meyh!!.....huhu...bende yang same gak...tym tiap kali exam tu la befday...ingat exam...ingat la aku...penat ar camnie....o.k sekarang jadi matured ckit...lupekan sume tu...anggap jer befday tu takder ape....so,tak la aku makan hati..kak aku seniri wish lambat...ader ker wat miss call jer..geram giller aku...mama jer yang aku sayang...mum luv u so much!!...hehehe manja lak....huhu..pastu ader gak sowang pakcik nie ingat kat aku...dye bukan tua sangat pon..cume beza 3tahun jer ngan aku..cume aku suke panggil dye pakcik..he3...wish gak dye kat aku...dye cakap befday date aku same ngan befday date moms dye...tak taw la btol ker tak..ataw dye cume nak kelentong aku jer..huhu lantak ko la...nak tpu aku ker tak..aku tak rugi pa2...neway thanx la sebab wish befday kat aku...he3

asal aku rase aku membebel cam budak2 nie...fim!!! WAKE UP!!! FiM!!! ko da besar la watpe mengeluh cam budak2 nie.....huhu...be matured ckit...
huh pagi tu..aku bangun awal gak ar...sebab ader sowang kawan aku nie..yang selalu miss call aku tiap pagi...tapi aku kate kat dye..sia-sia jer dye wat camtu..sebab aku tdo mati...walaupon bunyi aper pon aku tak sedar kalo da tdo....kecuali la orang bangunkan aku...~hahahaha~buruk tol perangai...sape la nak kat aku nie...tapi budak(name dye bek d rahsia kan) nie memang rajin call aku pagi2..tiap kali bangun jer ader orang miss call 2x...hehehe..tak swuh pon dye wat camtu..tapi dye jer yang rajin.....takder perasaan pa2 kat dye...huhu aku cume suke berkawan jer..sejak break up dengan ex-aku yg ke-2 tu...aku da tawar aty nak b'cinta lagi...cume nak berkawan ramai jer...tapi orang yang aku kenal selalu salah anggap..so,aku pon tak ley nak watpe...


hari nie aku gembira dalam sedey gak ar...ntah nape aku cakap camtu....huh nak sambung balek citer dak account tu...actually aku tak la permainkan dye...aku cume kim salam jer kat dye..pastu aku terlepas cakap..yang aku men2 kan dye jer kat dalam kelas tu...aku juz nak balas kosmate laki aku tu perli aku...ye la...kan aku da cakap..aku cume nak kenal2 dye jer..bukan nak pa2..yang 4 ekor tu lak kecoh2..cakap aku nak kat dye...pastu hasut dye lak yang aku men2 kan dye...tak ker dye bengang..buka dye jer..aku pon same...4 ekor tu yang kecoh..pastu salahkan aku lak...huhuhu aku dengar gak dari "angin monsoon" nie kate..yg budak tu mengamuk sebab gossip aku ngan dye..tah pa2 jer la donut(budak account tu) nie...its juz small matter wat!!..tu pon nak mengamuk..pastu salahkan aku lak..nape tak salahkan 4 ekor tu...huhu...dengar jer la cakap abg2 ko tu...whatever la..aku tak kesah pon kalo aku tak kenal dengan ko..i'am not loss...but you are loss!! buwekkkkkk!!!! p blah ar....jangan sengeih kat aku lagi lepas nie....anak mami tol!!!....seb bek tak jadi kawan ko lagi....aku da cukup bek tu..sebab say "sorry" gak kat ko...walaupon ko taknak dengar explain dari aku..,biar ar...aku juz nak bagi taw...aku takder rase sedih pon n tak rase pa3 pon dengan aper yang aku buat tu...heheheh gumbira jer idup...kawan2 aku sume support aku dari belakang..so...tak perlu kn ko pon...g blah jauh2...syuh3!!!
....................................................................................................................................................................
malam tu...aku takder plan pa3..cume nak wat revison+study ckit...tapi bile aku buka lappy..len lak jadinye...aku g tengok movie lagi besa la...banyak sangat movie yang aku amek dari membe2 aku nie..tak sempat nak tengok lak movie banyak2 nie...so,aku tengok la "HANAYORI" ingat nak tengok drama nie...tapi GOM player aku tak ley play lak...so,aku tutup la lappy aku....
pastu aku pon call la orang len lak..da tyme tu call free untuk befday aku...so,,bergayut la lame ckit....pastu nak dekat kul 11.p.m. myra ajaq aku g bilik nita..cakap nita nak pinjam selendang dye...huhu pelik gak la..myra cakap camtu...sejak bile lak nita suke pinjam barang orang nie...huhu pastu aku pon g ar bilik nita juz nak pasti kan jer...huhu...tak sangka gak ar..budak classmate aku nie wat befday party kat aku...huhu terharu gak ar...cume aku tak sempat jer nak amek gambar kek hari lahir tu...huhu terharu sangat kowt....sampay lupe nak amek sedikit pic untuk letak kat blog nie..hehehe tak per la..biar la...kenangan manis tu juz ader dalam memory fim....tapi chocolate cake tu sangat sedap..diorang cam taw2 jer aku suke makan kek coklat..hehehe..thnx all to my classmateku coz wat befday party nie...tak per la chocolate cake tu secibik dengan pic kat bawah nie...cume kne tambah ckit bola2 coklat jer..kat keliling kek tu..he3...
......huhu malam tu memang tdo lambat la..ngan budak2 nie wat game lagi...gelak2..sampay 'ajk biro disiplin' pon marah kat kteorang...ha3...kecoh gak ar malam tu...tapi memang epy ar...baru rase sume classmate pompuan bsame gelak2..takder yang nak b'geng sne cnie...hehehe.. by the way,THANK YOU so much...for my frenz,akak aku n MAMA yang ingat kat fim k...CAYUNK KORANG SUME!!! muah..muax3.he3........ lastly..aku nak minta maaf la..kalo ader orang2 yang aku sebut tu bace blog aku nie..maybe trase aty...aku minta maaf dari hujung rambut ke hujung kuku....aku juz nak luahkan feel aku nie jer..tak nak meletup d kemudian hari...so,jangan trase haty k....k la nak out la...bui3...=p

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~