Friday, November 13, 2009

Cuti SeM,,,huh bezZnye!!!

walalala!!!! bezz giller cuti sem kira da start la...sebab kos aku abeh exam awal...so,hari nie pon da boley balek umah...huhuhu..gumbira giller..takder da nak pening kepala nak baca buku...yang tambah hepy lagi..soklan economics semalam aku ley jawab...so,tu la hepy tak terkira...budak belakang aku tu gelak tengok soklan eko tu...hahaha mane tak nye...soklan yang kuar tu soklan test kteorang...hahaha...sume senyum lebar jer lepas jawab soklan eko tu....harap-harap la eko dapat A+..hehehehe...

Kalo cakap pasal balek umah...jangan tnye aku awal-awal..sebab aku memang tiap sem akan balek lambat..tak kesah la orang nak kate per....huhu..bukan tak rindu umah cume...kalo pkir2 balek sape nak tutup pagar rumah kalo balek lambat..ye x...hohoo~
Aku da plan nak balek umah lam hari ahad,15hb....lagi pun roomates aku da aveh exam time tu...ummah aku dekat jer...ngan kolej nie....so,aku tak risau sangat kalo tiket abeh ker ape...tambah lagi parents akan amek aku tiap abeh sem...so,nak balek ummah jer aku call jer mama aku...nanty diorang amek la...huhu bukan anak manje k! diorang yg nak amek...
huhu tengok budak coursemate aku sume balek awal..tapi sedikit pon tak jelez...huhu lantak la aku nak bile...spe nak marah...hurm kalo balek lambat nie ader masalah ckit la...mane nak caei stok makanan...paham2 la..tym orang ramai balek umah ramai jugak tuan kedai yang sbuk nak balek ummah gak...so,bile g mushroom tu...juz ader kedai roti n kedai balang n kedai top up...tu jer la yang ader...dining pon nak tutup da..kteorang cume dapat makan kat oren n kat luar uitm tu jer..hohohoho~ cam sdey jer bunyi...tu ar spe suwuh balek lambat...degil gak nak balek lambat....huhu padan muke!! (marah tuk dri sniri)

Hari nie takder exam...so,keje aku online jer la..sambil layan movie..huhuhu takder keje...la..hari nie ingat nak packing barang...tapi rase awal lagi...so,aku pon me'relax'kan dri jer...bsantai2 jab....huhu..sok jer la packing barang...lagi pon baju pon tak basuh lagi hehehe....

Petang nie hujan la...bru jer plan nak keluar makan kat depan matrik tu...tapi hujan lak....huhuhu..time hujan nie la yang senang lapar...
aku belek2 la stok makanan kat bilik tu...seb bek ader gak...maggie cup...huhu penyelamat aku dari kelaparan....huhu..nak tunggu myra balek library lambat lagi..so,aku layan movie lagi,,,da tiga movie aku layan....sumenye citer korea..hahaha..time hujan2 nie better tengok cite sdey2...o,layan jer la sampai myra balek..beli kan aku makanan...huhu..

Malam...Hujan da reda da...aku ngan myra pon plan nak keluar makan gak malam tu...untuk last time for dis sem...huhu...ingatkan nak kuar dua orang jer..pastu kteorang ajaq Melah n Dila sekali...ramai2 baru meriah...nak ajaq membe aku tu..macam malas jer..sebab dye exam sok...so,malas nak ganggu dye...bia la dye study...huhu malam tu makan depan matrik...ramai giller orang...huh biase la ramai yang da enjoy...da abeh paper ar...lagi pon makan kat luar nie murah ckit..dari makan kat dining kolej tu...balek jer kolej..fim terus basuh baju n kemas barang...huhu penat gak ar..takder rehat lepas keluar makan tadi..huh pe ley wat..sape suwuh bergatal nak keluar makan gak...so,malam nie memang tdo lambat la sebab kene packing barang...huhu..k la nak packing barang nie...bui3 sume... bye3 uitm...jum next sem k!

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~