Tuesday, November 17, 2009

HaPpY BiRtHdaY MaMa!!!!

hepy bufday to you! 3x
hEpy befday to you! 3x
HepY birthday to you! mummy!! luV ur so much...


huh juzz wish befday to her,,,,May God blessing her life...
moga mama d murahkan rezeki.n di panjangkan umur...
cayunk mama!
......................................................................................

Hari nie fim bangun agak awal...huh maybe sebab tak dapat tdo lena kowt semalam...dapat mimpi sedey..air mata aku mengalir time aku sedar dari mimpi tu...citer tu personal nye ta ley citer lam blog..hehehe sowie la.....
huh bangun jer dari tdo..aku nampak sorang budak kecik..da agak da sape budak tu...huh sapa lagi kalo bukan anak jiran aku tu...huhuhu Mama..tahun nie dye jadi baby sitting untuk sementara....huh..rajinnye mak aku jage anak orang...huhu keje sambilan...mama kate..boring duk umah lepas mama besara dari guru....huhu kkalo tanye pendapat fim...fim o.k jer..asalkan mama bahgia....
seb bek budak nie tak nakal...kalo tak da lame aku ketuk pale dye..hahahaha(gelak jahat)..
tapi budak nie terlebey rajin lak..tiap pagi kalo aku bangun lambat dye mesty ader kat atas katil aku...nak wat per lagi...keje dye kejut aku pagi2 la....huhu memang la bangun awal...tapi lepas semayang subuh tdo balek,,,tapi suti sem nie takder harapan la nak tdo lame lagi...budak tu akan tercegak kat tepi katil aku lam kul 8.a.m. kejenye nak ajaq aku men ngan dye... huhu kadang cam frust gak,,,tapi takper la...layan jer budak kecik nie...huhu comel gak dye nie...nampak comel..tapi banyak cakap....huhu budak nie prasan mude gak,,,aku tanye umo brape...dye kate kat aku 2 tahun..tapi bile tanye kat kak dye umo da 5 tahun...kecik2 da pandai nak tipu ea...gigit kang..huhuhu
nme dye Alia...nme full dye lupe lak nak tanye kat mak aku...huhu abaikan jer la...by d way..tym sonok2 men tu ader gak ar gataii snap picture budak nie... ~ Alia ~
hari nie jer aku rase mengantok sebab layan budak nie...memang hyperactive la...huhu..
akak dye datang amek dye pon dye wat tak endah jer......sonok sangat men...huhu budak nie tak reti penat ker...huhu...bile aku tak layan dye...dye nanges lak...benci tol....huhuhu terpaksa gak aku jage budak nie..huhuhu...aku memang takder adek...tapi ntah nape aku suke kat budak2..n budak3 pon suke kat aku..kat umah tu ader jer abang aku..tapi tak pulak dye g kejutkan abang aku tu,,,,huhu aku gak jadi mangsa..huhu...apapon budak nie la yang banyak ceriakan mak aku...time aku takder kat rumah..bsyukur,,dye..muncul dalam hidup keteorang... thnx Alia~

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~