Sunday, December 27, 2009

picnic...luv it!!!

skunk aq ader kat K.L umah kak aq...da seminggu duk umah nenek...pastu menginap lak umah kak aq..boring gak duk umah nenek aq lame2...dekat jer dari umah nenek aq ngan kak aq...umah nenek kat Klang...but kak aq duk kat K.L...ala jab jer kalo drive...lambat sampay pon sebab trafict jem jer...huhu...
sampay umah kakak takder watpe pon...cume malam tu kiteorang happening giller..karaoke...sampay midnight...bayangkan la mak aq yang alim tu pon...kak aq angkut bsama...ngan pakay baju kurung pulak tu g karaoke..hahahaha~ U are roCk mOM!!!...
bezz gak ikut hari family abg.Zaki tu...hahaha...family diorang memang sporting giller....da la kat Wangsa Walk tu bilik karok dye kecil sangat ngan 5 family sumbat jer masuk dalam tu..kalo ley imagine macam tin sadin jer....
tapi macammane pon...sume heppy jer..lepaskan suara merdu+sumbang kat dalam bilik tu....

esok!!! tak sabar untuk esok..kami nak g picnic..sekali-sekala..mandy air terjun bezz jugak....aq ader la amek ckit picture tym picnic tu..
nie pic kat Ulu Yam dekat jer ngan gombak...


nie picture Mama n TokWan Abg.Zaki tu...

tapi pic2 len ta dapat agi...tu sume salah abg.ipar aku lupe nak bawak balek kamera dye...kalo tak,,da bley upload kat facebook...huhuhu...
but cuti sem break tahun nie memang yang paling bezz ar...aq dapat jalan sepuas-puasnye..hahaha
ta sabar nak tunggu sem break sem depan lak...

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~