Thursday, February 18, 2010

Hows myFeelings Today???

uRm....jonggak ke atas jab...huhu...not so hurt..but empty deep inside...erm delete frenz jer kerje aku hari nie...tataw nape...maybe biller da geram sangat ngan orang tu,,aq ta taw nak watpew da kat dye...so,i juz delete him from mymind....bkn dalam pikiran jer..tapi frenz list kat facebook aku....macam nak lari dari masalah jer..tapi tu jer d bezz things dat can i do now...y2??? should i sad like dis...hurm, patotnye happy jer kan....tu prinsip hidup fim...kene smile jugak bile sedey...kene gelak2 juge bile rase sedey...ta ley masam muke kat orang...ingat happy-go-luck face! ur are d most happy person..juz pretend dats u'r happy...okeys!! stop it!! Rite now i'am Happy ever n ever...okeys stop layan feeling aq eh...

Jum3 citer sal ape berlaku hari nie...
Aha petang tadi baru jer jumpe membe lame...ala membe form5 dulu...huhu tak la ramai sangat tapi juz sajer jumpe diorang sebab boring sangat duk umah...so,fim pon keluar la jumpe budak2 nie...huhu ajak Farah teman sekali so tak la segan sangat...yang mai cume Mariam,Fuzah,Farah n Natrah...huhu geng-geng dak hostel jer...Milia tak jadi mai...sebab alasan tertentu..hahaha ta ley cakap kat cnie bahye....hanya kami jer taw...Kinah lagi tak ley mai coz dye ader kat Sg. Petani..so,kami2 jer..

huh diorang jer yang mai..hohoho~
bezz orang belanje makan...tak rugi join depa nie...
hahaha...jahat tol aq nie..ape la btuah tol nye kawan...
huhu neway...dis rye cine so happy lorh...dapat jumpe ramai membe lame..


huhu y i'am d person whos look so skinny???
huhu...nak tembam cam Mariam la...
see she look tembam now....
hahaha...sowiee Yam...Yam berbaju biru tu...
tembam person is d cute one..hahaha~
Kay dats enuff for today...
epy 4ever~~~

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~