Monday, February 15, 2010

Keluar jalan-jalan tanpa diduga...

hari nie ase bersalah sangat kat sume orang..keje aq tyme cuti nie nie tdo n on9 jer memanjang...so,bangun pagi pon lambat ar...huhu hari nie plan nak kuar shoping ngan membe form6 aku...tapi tak kesampaian sebab bangun lambat sob...sob...sdey ooo...bukan setakat sdey bsalah pon ader...semalam da plan btol2 nak kuar siap pujuk membe aku yang sorang lagi tu join kiteorang..tapi pagi nie aq jer yang tak p...memang sdey ar.....tyme tengah message ngan husna cakap tak jadi g tu...terfikir lak pasal fara...aq pon trus ajak fara kuar...fara memang kawan aq...hahaha tetibe jer cakap camnie...mane tak nye..aq mesej fara jer..dye trus ajak aq kuar g alor setar...hahaha...
pagi tu memang bsiap express ar...hahaha
sampay kat as jumpe dak2 xsmkp..huhu.tak dduga btol..ingat juz nak kuar saje2 jer...
tbe2..datul lak ajaq kiteorang lepak kat pusat sains...huhu g sane...tapi malangnye tutup...so,kiteorang gerak ker muzium padi...hahaha seb bek buka...
cantik tak pemandangan nie...tapi nie cume lukisan jer



nie budak2 tu...memang sengal jalan tak ikut plan men redah jer...
tapi memng bezz ar lepak ngn membe lame...da lame ta jumpe..
tapi bile da jumpe kecoh satu kampung...

dok snap pic kat tangga..cam org giler jer...
tangga pon jadi la...

tapi dalam banyak-banyak pic aku suke picture nie...hahaha kerbau yang amat real...
hahaha kerbau nie mmemang power ar....

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~