Tuesday, March 16, 2010

nGaH f0Rmat Lapt0p...(T____T)

huh sedey3.....laptop aq da "hang"(kalo aq salah spell jgn tegur erk...mmg sengaje pon) buat sekian lame...tapi seb bek lapy nie tahan lasak....huhuu....and baru sekarang aq nak hantar format sejak 1st time aq baru beli tu....(huhu aq buat ayat skema lagi lew)...wah sedeynye!!! da bertahun aq jage lapy nie...tapi dye nak hang jugak...kecian btol....(actually tak la betahun sangat baru jer setahun,saje nak hyperbola ckit keh3)....nie sebab selalu amek movie banyak2 kat orang la...huh! padan muke tindakan terburu-buru membawa padah....len kali nak lebey berhati-hati lagi....seb bek format lapy aq tu sekejab jer tak la rase aq macam kehilangan sesuatu...api nie lagi sedey.....dalam lapy aku tu macam2 movie aq amek dari orang tapi disebabkan virus2 yang bermaharajalela...terpaksa la aq delete sume movie korea kesukaan aq tu...wah ma! lapy da hang lorh!!! ma nak dwit nak format lapy...sume movie tu ta ley bukak.So, kene la aq delete sume...and lagi satu bende bengong yang aq buat...aq terlupe nak pindahkan program file lapy aq tu, abeh segala programme ASUS aq da hilang....so, aq nye wireless lapy pon ta dapat nak detect da....camne aq nak online bile balek umah nie...huhuhu~ ngah cedey nie....sangat3 sedey....tade sape ley tolong....wa3!(T__________T)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~