Friday, May 28, 2010

ShoRt Story 4 laSt p0st..

Seperti yang dijanjikan aq kene update post lepas2 yang tak dapat ditunaikan tu....da name pon blog...kene la slalu update...
tapi disebabkan ader final paper terpaksa la tinggalkan jab blog nie berkurun lamenye.
owh!!! sian kat belog aq nie...da berhabuk agaknye...
So,sekarang aq nak updated la aper yang berlaku dari time exam until now...
nak citer nie panjang...
tapi ta kesah la nie belog aq kan...hahaha~

start dari :

1 May 2010 :
Memandangkan paper finance lambat lagi, budak2 kelas plan nak
g kenduri kawen umah Nita tspi ader jugak yang tak dapat join coz
diorang nak balek umah..
so yang g cuma Wawa,Fiza,Sally,Wan,Mamu,Emman,aq,Kimie n izzati jer yang g...
kalo ikut plan Fatin nak ikut same...
tapi nie ttibe cancel lak tak jadi g..coz mak dye demam..
well,kiteorang sewa keta n sampay umah nita lam mase 2jam kowt...haha aq pon ta pasty la...
N kami pon sempat gak amek pic tp ta banyak 1keping jer...



5 May 2010 :
Clerance Rumah Beringin 5...
tapi bangun tetap lambat...
huh besa la budak2 hosemate aq memang kuat tdo.
So, kiteorang start clerance umah sebelah malam...
kul 2.a.m. hah bukan malam tapi pagi2 buta...
hah! tyme tu ar basuh satu umah...
pastu buka pintu depan luas3...
biasenye kiteorang tak buka pintu depan sebab ramai org lalu lalang..
tp sebab da pagi2 buta...
asenye takde orang nak merayau kul 2pagi nie...
Tapi ader gak budak2 nakal yang merayau tyme tu...
ntahla...orang atau hantu hahahaha~
still merayau malam2 buta da la wat kecoh lak...ish3...
mentang2 diwang da abeh exam..bsuka ria lak tyme2 camnie...
huh keje tetap kene teruskan..
walaupon salah sowang rumate kami tengah perang ngan kami...
so,malam tu dye tak join same2 ngan kiteorang bersihkan rumah...
cume Myra, Nadia,Far,KakNick n aq jer yang wat keje sume tu...
sowang lagi tu tak taw watpe...mayb merajuk kat rumate dye...
tapi jangan la nak libatkn kami same...urm btw, ta nak story lebey kat cnie..
takot org bawak mulut pulak...
So, kiteowang tinggalkan ckit keje kat dye...mop lantai...
kire okey la...fair la...sume wat keje...
Thnx 4 all myhousemates in ur coopration....

7 May 2010 :
FIN260 paper hari...nie last paper...
so, happy sangat2...
seb bek exam sume petang...
so, tade la rase cuak sangat...
lagi pon gape paper finance agak banyak..
lam mase seminggu..
ley hatam 1 buku...
2chapter lam satu hari..
n d last day tu,wat test untuk diri seniri...
excelent!!!
Abeh paper jer...g makan terus...
beli sampay tersalah order..
owh! tidak...banyak giler aq makan hari nie...
Da la Abg.Orenn tu masak banyak..
n aq lak g order 2 menu...

memang kenyang giler2...
malam tu terlentang kekenyangan...
fuh!
Tapi ta ley tdo sangat...
Nak kene packing barang lagi...
Kadang2 ape yang kiter plan..
ta semestinye dibuat time tu gak kan..
ader gak delay2...
hah! nie sume cam aq la..
kononnye nak packing barang...
tapi len pulak jadinye...
aq abehkan 1 drama korea 1 malam...
drama nie yang aq tengok...














Around kul 5 pagi baru aq abes tengok...
hahaha~
mata aq bengkak giler...
fuh! tapi lega...
dapat gak aq habeskan drama nie..
sebelum Sarah amek balek loptopn dye...
citer nie ader kat laptop Sarah...
tu aq nak abeskan malam tu jugak...
n then,lepas tu baru aq start packing barang..


8 May 2010 :
Horeyy!! da sampay rumah!
penat! n..
ngantuk!
ye la..
ta tdo pon semalam...
padan muke...
ikut kan hati sangat...
huh balek tu..
sambung tdo kat umah..
hahaha~

10 May 2010 :
"Happy Mother's Day MOM!!!...RUSNAH SAMSON~Luv U s0 Much!!!




















actually...aq tataw bile tarikh mothers day sebenarnye...
tapi yang akq ingat lam bulan mei...
lepas mothers day...
ader lak teachers day...
hahaha~
pe la aq nie..
mothers day pon ta taw bile..
hah korang2 kat luar tu...nanty bg taw la aq mothers day bile k...

2 comments:

~Rakyat Jelita~