Wednesday, June 30, 2010

GoiNg to peRLis..

huh~
awal2 da mengeluh..
nape?
sebab terpaksa g perlis jab
coz
ader urusan pejabat..
penat..
ta suke wat keje formal2 nie
tapi
terpaksa gak..
g pejabat kolej dahlia nie


~nie la kolej dahlia~


malangnye time g opis college tu..
pengurus asrama takde..
so, ta dapat la aq nak tengok makcik tu wat koje..
yer la
kadang2 kalo kite minta owang tolong bagi surat tu
kunx..
makcik kolej nie tamaw wat koje...
asyik2 tangguh koje jer..
huh~
da hantar surat tu..
kami pon blah..
memang pegi cam sia2 jer..
then,
kami pon melencong ke Jitra jab...
nak tengok wayang
tapi time tak betul..
so,shopink jer la...
beli barang untuk keperluan kolej...
ish~
sbenarnye nak citer pasal..
satu keta hampeh nie...
time tu kiteorang g makan jab...
so,parking la kat satu tempat nie...
pastu,
da abeh makan kiteowang ngat nak g Jitra Mall terus..
tapi
jauh pulak eh...
so,kembali ke tempat parking tadi...
huh!
tetibe fim ngan Hanie..nek bengang giller..
macam nak sepak jer keta apek sowang nie...
mane taknye..
dye block keta kiteowang..
tengok picture kat bawah nie..
~nie ha..kete wira apek tu~
yang fim bulatkan ngan kaler merah

lame oo..kiteowang tunggu..
nak jer kiteowang bagi pancit jer tayar keta dye...
huh...da siap hon..hon..lagi tapi tuannye ta nampak bayang pon..
huh~
so,fim ngan Hanie pon taknak buang mase...
kiteorang pon bjalan la tkedek2..ke Jitra Mall tu..
nak kate jauh tu tak la sangat..
tapi kalo angkut barang banyak2 pon penat gak...
huh~
da abeh shopink..
kiteowang pon balek ke tempat parking tu..
huh~
yang ta puas ati keta tu still kat ctu gak..
weh mane tuan empunye keta nie..
nak mati ker
letak keta kat cnie...
siyes cam nak bagi pecah jer cermin keta dye...
kiteowang sempat shopink 2jam kowt..
tuan punye keta nie masih ta muncul2..
huh...
lepas tu fim ngn Hanie pon terpikir satu idea...
hah gile ar..
tapi ape ley wat..
naseb ar tuan punye keta..
sape suwuh parking merata...
fim g amek picture pastu send ker rakan cop..
hahaha...
siap polis trafik datang..
tarik keta apek nie pegi..
yang apek tu upenye ader kat kedai Hotlink depan tu jer..
tu la ko!!
sape suwuh sembang jer..
parking pon ta btoi..
kunx keta kene tarik da!!
padan muke!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA~
*sambil gelak jahat~

huh tu la citer pade hari nie...
memang tak diduga..


No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~