Saturday, June 19, 2010

OMG!! ta dapat kolej???


tengok kat bawah nie senarai nama yang ta dapat kolej

see! myname in d pink box..
huhu~
fim tersenarai dalam senarai nama pelajar yang tak dapat kolej

yup!!
seriously fim tak dapat kolej..
uwaa~
camne nak balek Campus nie...
da tak der tempat tinggal..
uhu nak merempat katne sementara nak cari umah sewa nie..
lagi beberape minggu jer kene balek kolej...
huh menghitung masa nak balek kolej memang mengerikan..
ingat dapat enjoy sangat cuti..
tapi
terpaksa gak pikir hal kolej..
huh~
fim cume tak "click setuju" jer kat surat tawaran kolej tu
tu da jadi kesilapan
sampay tak dapat kolej..
yer la serve UiTM kan agak slow...
dari bulan may lagi..
sampay kiteorang pon tak ley nak login...
wa kejam siot...
memang la kemasukan ramai sem nie..
tapi jangan la buang fim dari kolej..
fim kurus jer tak makan ruang banyak pon..
huhu degree pon ta sampay agi da kene buang...
choii!!
Ramai kot orang tak dapat kolej sem nie...
juz
sebab kami tak click "setuju"
wtf??
giller!

Tak mo!! duk luar...
susah la..
kene bawak transport lagi...
then,
probs skunx fim nak bawak keta tapi mane boley..
lesen pon takde...
motor boley la..
tapi motor bahye la...
kalo hujan camne nak g kelas...
wah!!
sem depan kene gune dwit banyak la kalo da kene duk luar...
see!! lagi 2minggu mase yang ader nak kene pkir sume nie..
sama ader wat rayuan or cari umah sewa....
wah penin pale fim pkir sume nie...

huh
terpakse gak buat rayuan..
kene tulis surat pulak tu..
eeeee~
benci la wat surat rasmi..
tak reti nak mengolah ayat..
kalo cam maths tu tak pe la..
adoi~~

huh
kao cari umah sewa kene start dari skunx...
uh! mane tokei2..umah sewa nie..
nak kene survey harga umah agi..
uh! taknak duk luar boley tak???
nak kene gak dapatkan kolej!!!
manyak tol masalah skunx..

korang2 doakan fim eh..
harap2 rayuan tu d terima...


2 comments:

  1. wei name aq xde kan?? aq xsure nak gi cek kat mane????
    tapi kat ehep aq diteima =)

    ReplyDelete
  2. yup name ko takder dalam senarai tu...
    ko ley cek kat uitm perlis portal,tengok dekat sebelah kanan tu
    ader link dye tulis college application result...then,click kat ctu...
    huhu sally,takot ar...xtaw nak buat ape nie...

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~