Friday, July 9, 2010

PenCuRi caBeL lagi!!!

urrrRRRGGGHHHHH!!!!!...
geram dowh!!
giller ar pencuri cabel nie...
memang kaya raya la dye nie..
nak jer aq sembelih dye..
wat raye korban tahun depan...


cabel telekom kat luar taman tu kene curi lagi...
baru jer dok syok online..
tibe2 around kul 10.p.m.
tibe2 line internet takde...
da agak da...
ase cam nak call polis jer..
tut...tut...
beberape minit kemudian...
ader owang call kate cam ader owang curi cabel kat luar taman sane..
so,
orang len da tolong report..
haha~
giilller ar...
asal la polis Pendang nie lembab sangat..
da bape banyak kali da owang kene..
taknak amek tindakan ker...
huhu~
bengang...
fim bagi taw kat mama...
mama kate aper...
dye kate:
"bek putuskan jer line internet kat umah tu"
uwaaaaa~
pasnie da takde internet da kat umah..
tak ley online selalu da...
uhuhuhu~

tapi
tak la rase sangat...
lagi pon bagus gak mama potong line internet tu...
agi pon kat umah tu
sape nak gune sangat...
abang fim n fim
da duk luar...
dua bulan tu...
membazir jer ada internet kat umah..
da takde owang gune...
so,setuju gak ar...walaupon pasnie cuti ase bosan bile kat umah..
takpe2...
nanty cuti pandai2 la plan ape nak buat..
online kat c.c memang hampeh...

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~