Monday, August 16, 2010

error!!

2hari lepas saye gatal tangan untuk menukar segala2 nye...
tukar layout n link..
saye berjaya tukar layout jer..
new link sungguh hampeh sekali...
takdapat nak tukar...
baru tukar sekejab..
tapi
google tak dapat nak detect blog chumel saye...
huhu..
kesian readers ku yang bertanyakan tentang blogku ini...
"FIM naper tak ley buka blog?? tukar url ker???"
itu antara 2,3 soalan yang dikemukakan oleh pembaca2 blog saye...
huh!!
nape new url tak dapat di cari kat google?
sungguh bengang sekali..
so, hari nie saye pon terpaksa menukar balek kepada url yang lame...
sungguh kesian & menyusahkan hidup...
url lame sangat senang di 'detect' oleh google..
anda cume try type NAME PENUH saye sahaje...
"FAHIMAH RASHID"
========
result
=========
segala network yang saye ader termasuk la facebook n myspace(saye da delete)
n blog chumel saye..
akan terpapar di carian google tu..
tak percaye?
anda try la sendiri..

huh!
tengok!! sungguh senang untuk di cari...
ini lah owang kater...
percayekan lagi kepada pengguna yang berpengalaman..
jangan percaye yang baru...
ok! saye da start merepek!!
bek la stop disini..

maaf yer para pembace yang disayangi....
atas kesulitan nie...


p/s:tibe2 post ayat skema lam entry nie
berusaha meminta maaf
;)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~