Wednesday, August 4, 2010

mEn2 jer...


Today story...
sangat geramkan bile diri dipermainkan...
bukan owang yang mainkan..
nie sume pasal pendrive yang noty!!
tengok pendrive sebelah nie>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
sangat noty!!
dye da permainkan saye...
wuaaa~
cuak kowt!!
pendrive kesayangan..
tinggal nie jer..
yang len sume rosak...
nie pendrive sayang sangat2...
sebab dalam tu ader assignment yang da siap..
juz tinggal nak submit jer kat lecturer..
tapi beberapa jam lalu..
pendrive nie men2 sembunyi2 lak ngan fim...
sangat tension!!
bile taw pendrive hilang..
fim cari merata,segala loker o beg2 yang ader fim selongkar..
tapi ta jumpe juga...
PENDRIVE hilang!!! wuaaa~
nak nanges giller..sebab assignment yang da siap penat2 buat tibe2 hilang...
n pendrive yang mahal turut hilang..
Lastly, fim tade pilihan terpaksa buat balek assignment tu sume...
sebab esok da nak kene submit...
fim takde copy kat laptop pon sume assignment tu...
betape buduhnye saye!!
nape tak copy assignment yang da siap tu kat laptop!!
len kali wat assignment copy banyak2 kat dalam laptop!!
INGAT tu!!!!

nie sume salah fim...careless sangat!!
huh mayb pikiran tadi melayang ke mane tah....
sampay ta dapat cari pendrive tu...

Then, tibe2...
bile fim da siapkan sume assignment tu...
fim nampak sesuatu kaler hijau..
cam familiar jer...
(bukan toyol la)..
tapi key chain pendrive tu...
kure2 kaler hijau...
wuaaa~
pendrive nie amat la nakal giller...
berani buat fim rase sedih...
Fim jumpe pendrive nie kat bawah selimut fim...
sangat tension gak bile da jumpe...
nape??
patutnye happy kan..
tapi
fim geram giller...
kononnye malam nie nak tido awal tapi sebab pendrive nie tibe2 hilang..
fim terpaksa wat balek assignment..
skunx da siap assignment tu..
pendrive tu muncul balek...
yer la penat2 jer buat assignment tu...
haish!
memang membuang mase btol la malam nie...
MAAA~
saye nak balek minggu nie boley tak???
MAMA da balek kedah belom???
saye nak balek umah...
camne nak balek umah...tapi MAMA still ader kat KL...
MAMA saye nak balek umah!!
HOMESICK!!
MAMA bile nak balek umah?
FiM nak peluk badan mama yang chumel tu...
*tetibe tukar topik...ehehehe ta sengajer la...macam2 pikir....saye nak Along ingat saye balek...bile Along nak sembuh...saye patot lawat dye...tapi.....(sad)...(T_T)






No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~