Monday, August 30, 2010

PeNceMaRan bUNyi!!



saye nak tdo boley tak???

nak tdo ok!
tapi..
bunyi dinosaur kat bawah tu bising sangat...
amende tah dye nak wat...
tak abeh2 renovate...
huhu penat la camnie...




















tengok pic kat atas nie...

tu la dinasor yang diperkatekan...
dinasor nie amat bising..
n menyakitkan hati...
saye nak tdo pon susah...
seb bek test LAW da abeh...



















lega cikit kepale otak nie...

alhamdulillah ley jawab gak test tadi tu...cume ta ingat cases jer..
huhu~
lega sangat da takde test before raye....
cume tinggal nak siapkan assignment LAW jer...

Assignment LAW :
  • kene tulis tangan (nie 1st time lecturer suwuh tulis tangan)
  • at least dalam 5 pages
  • Do in pair
  • submit before Friday.
huh tu la dye lecturer LAW nak tengok student dye wat kerjasame sikit...
dats y,,,dye suwuh tulis tangan...
hahaha~
ape yang penting???
KERJASAMA!!
oooo....wonderpets!!

so,pasnie tinggal ader beberape kelas jer...
tu pon ramai lecturer yang tak nak wat kelas da...
yer la lecturer pon nak balek raye gak...ingat kamoo sowang jer nak raye...
huh ta sabarnye nak balek umah..
walaupon umah saye dekat..
tapi ta sabar jugak...
2hb, khamis petang berangkat balek umah hahaha~
bye2 UiTM

huhu taon nie raye kat Klang,,,
full cuti ader kat Klang n KL...
huhu 17hb bawu sampay kedah balek...
sowiee kawan2...
taoon nie tak raye kat kedah..hehehe~
"chamat raye sume.."

hehe baru nak merdeka
tapi saye excited nak wish raye gak
maap zahir n batin
=)




1 comment:

~Rakyat Jelita~