Monday, August 23, 2010

PrEseNTations

Tadi petang ader subject Business Communication...
takder lecturer, start this week da mula presentation by group...
so, tadi group 1st skali...group YaYeN n the geng...
Then, 2nd group Sally n the geng....
atas permintaan Sally...
dye suwuh snap picture dye time presentation tu...
so nie jer gamba yang fim sempat snap...














sowiee pic tak clear...
fim juz gune camera phone jer..
tu pon 2megapixel jer...
ala camera handphone memang cikai len la camera DSLR....
huh...
ape fim nak citer sebenarnye nie...
Fim actually takot+cuak+gementar n seerto dengannye la...
takot la nak present nanti...
tengok kawan2 fim present pon da menakutkan...
diowang da kene tegur da...sape yang membace jer kat depan n takde eye contact with others...
takot bile kat depan tu tak taw nak cakap aper n otak jadi blank huh...
Group fim dapat second last...
mayb orang kate tak payah la nak takot sangat sebab da group akhir kowt...
Fim tetap takot gak...
bayangkan satu dewan kuliah tu penuh dengan 80 orang student...
takot la tengok orang ramai sangat...then, nak kene explain kat diorang lagi...
wah lecturer siap tanye soklan lagi...da tu tanye soklan panggil name lak...
mane tak cuak!!
Tapi ini la reality...memang subject nie pon namenye communication...
nak bagi student2 dye ader communication skills...
huhu takot ler,,,,
untung sape yang present kat kelas biase jer...
wah tangan fim bertuah sangat sampai kene kat dewan kuliah...
huhu neway doakan fim boley buat presentations tu...
amin.....

1 comment:

~Rakyat Jelita~