Thursday, September 23, 2010

PeNiN kepala tengok screen Laptop

Laptop aq buat hal lagi....
excuse me bukan "lagi"
tapi da lame dah...
cume tak dapat seru nak hantar lagi ke sepital...
huh habis screen laptop berkelip2..
macam la pulak lampu disko..
da la saye banyak assignment nak kene buat...
laptop pulaknye buat hal...
sape suwuh...
da sakit teruk baru nak cari doktor...
tu bak kate pepatah jer...
mencegah lebih baik dari mengubati...
(okey saye merepek lagi ==")

hari nie lastday men laptop...
next week akan berpisah dengan "lappy kesayangan ku ini"
buat beberape hari...
nak hantar lappy nie esok...
selepas habis kelas finance,,,
tapi saye belom lagi mencari warranty laptop tersebut...
kat mane ntah letaknye warranty tu...
saye pon tak pasti...
yang penting malam nie saye WAJIB mencari warranty tu juge...
anda nampak tu perkataan "wajib"
maknenye perlu n perlu buat o cari warranty tu malam nie juge..
ok i'll miss my lappy so much...
tambah lagi next week ader study trip...
mesty saye akan bosan tanpanye...
started now...lappy is myboifee....
hehehe jangan salah faham yer adek2...
lappy tu cume sebuah laptop...
berat hati saye nak berpisah dengan lappy ku inie...
hope dye kembali sembuh seperti dulu...
ok...
lappy perlu rehat...n saye perlu makan...
saye akan update lagi post baru selepas saye balek dari study trip...
wish us have safe journey...
nantikan entry untuk "b4 raye" n "after raye" pada post akan datang...
hehehe
ala2 drama lak...

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~