Friday, October 22, 2010

BLoggers

Actually blog nie da ramai orang taw...
termasuk la kaum kerabat,sepupu sepapat,membe2...
so, agak terhad untuk luahkan perasaan kat sini..
so juz cerita yang tak menaikkan kontravasi sesetengah pihak mahupon empunye diri...hehe
sorry Along...citer awak agak limited kat cnie..
i'll do another blog to story about u..cayunk kamoo..

Tadi membuang mase m'google name sendiri...
kononnye nak google "investment terms" tu salah satu assignment yang fim kene buat..
pastu jadi keje len pulak...
p google name name sendiri lak...
result nye keluar la sume link-link yang berkaitan ngan fim...
facebook, blog n etc.
huhu...lepas tu takde keje nak buat fim g bace blog orang secara random..
biase la da type something kat google secara random..
so tah pa pe jer yang keluar...
pastu g tengok blog Sally salah sorang classmates saye...
tengok followers die da ramai da...
g la tengok2 ckit...followers die tu sape...
wah2...
ta sangka terjumpe banyak blog classmates yang len...
wow! diorang da pandai berblog ke sekarang...
so, saye pon membace la blog2 mereka sekalian...
ramai da kowt yang buat blog...

classmates :

  1. Fiza Hanim
  2. Mamu
  3. Wawa
  4. Nurul
  5. Nita
  6. Fatin
  7. Sally
  8. Nana
Total classmates sume ade 14 orang
pastu tolak saye satu..
so, ade lagi 5 orang lagi yang belom buat...
hehehe sorry classmates ku....
fim bace blog korang secara tidak langsung...
by the way, nice try...gud job!!

congrats to them!!
claps ur hand...


Actually da alang2 citer pasal blog member...
kite selitkan same Blog Tabloid kat UiTM Perlis...
nie la blog gossip kat UiTM Perlis nie ha...
ala-ala macam Gossip Girls pulak...
tengok cara blogger tu express kan die nye tulisan...sejibik macam Gossip girls nye cerita...
but quite interesting la...
sebab blogger nie berani la buat citer sensasi cam tu...
sume bende die taw..
Ase blogger tu banyak sangat "spy" die...sampai sume bende die boley taw..
hahaha may b die angan2 nak jadi reporter kowt...
tengah lam training lagi...
boley la ko buat publisiti murahan ckit..
ta pon die memang tade koje nak wat...
may b banyak sangat kot mase die terluang..
sampai rajin pulak die buat blog camtu..
hoho gud try!!
well, name sape2 yang kene tagged kat blog tu memang kaki sosial la..
so watch up guys!
hati2 buat keje,,,kunx naik name korang kat blog tu...
ta masuk magazine pon ta pe la..tapi masok blog tu da jadikan korang popular...
hohoho~

Actually banyak da mase tebuang m'explore blog2 orang len...
antaranye blog.ariff, fida aishah, biskoot, Dunia Sebelah Zara n etc.
maklum la umo da meningkat da lupe la...
banyak sangat bace blog...
so, da ta ingat blog-blog yang len tu..
tapi takde la membuang mase sangat...
ade gak pekdahnye...
dapat taw isu semasa...
almaklum la...
saye nie jarang tengok berita mahupon membeli newspaper...
so, orang yang tak taw paper...
berita aper pon saye da ta amek taw...
so, membace blog2 nie dapat la taw isu-isu terkini ckit..
ok la sampai cnie jer...
salam..
=)


No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~