Sunday, October 31, 2010

hujan rintik2..naik ombak2..


sejukknye....
tu yang boley digambarkan dalam 2,3 hari nie...
cuaca kat Arau, Perlis sangat sejuk..cam ader kat London lak..
tak payah da nak pakai penghawa dingin...hahaha cam skema jer ayat...lalala
Rase semalam lepas..ader 'putingBeliung' kat cnie...
ader la owang2 yang sempat merakam peristiwa tu...dan sempat upload kat facebook..
huh serius sejuk...
pastu bangun tdo pon lambat...
malas nak mandi...hahaha~
tapi saye mandi yer...
da hujan perut mesti lapar...
tapi malas nak turun dining...
besa la dok kat tingkat 3...
pastu hujan pulak malas Fim nak turun dining..
so, makan la stock makanan yang ader..(cam kat medan perang lak)
petang2 nie..minum hot chocolate bersame Roti butterscotch...
Lega la...
Exam week nie asyik kene time hujan jer...
tak suke la...
perasaan nak tdo tu asyik ader jer...
sedap tarik selimut..peluk spongebob...waaa~

BAHAGIANYE~~~
huh tapi jadi mimpi ngeri pula bile teringat balek carry marks rendah2..
terpaksa terjage balek...bukak buku...
seram bile cerita pasal result exam...
(Ooi makcik exam belum abeh da nak citer pasal result ker)
bukan pasal result la tapi pasal result la..berkait ckit jer..
Mak Kawan orang kate..nanti kalo nak Amek sijil Graduation...
pihak universiti akan susun ikut grade pointer kiter..
so, kiter ley taw ar..sama ade orang tu pandai ke tak...
waa~
bile dengar tu tatotnye..bukan stakat takot..malu pon ade..
yer la kalo da duduk belakang sekali mesti taw sangat la...orangnye macam mane kan..
takmaw jadi camtu...saye nak duk dengan rakan2 saye kat depan sane...
taknak dok kat belakang or kat tengah...
uwaa~
taubat teruss =="
insaf2..
tak maw men2 da...
jangan da buka laptop..
jangan men game
jangan buka fesbuk
jangan tengok movie
update blog ke hape..(tipu la yg skunx nie ko update blog tu hape!)
tak tipu nie buka sekejab jer..sambil makan...

Da dua paper lepas...
now 3 more paper to go!!
fim!! go!..go!!..
haha~
bagi semangat kat diri sendiri..
huh taknak citer pasal bende da lepas...
nak citer bende yang sedang berlaku or bakal berlaku..
huh bakal berlak?? camne nak citer..tak jadi lagi..ok diam sekarang!
Economic, Finance n Business Communication..
tak sabarnye nak abehkan paper2 tu...
cepat la nak cuti...
saye nak keje...
hahaha~
sem nie plan nak kejer..boring kowt dok umah..
tak pon amek lesen keta..
da lame tanggung lesen tu..
eh exam belom abeh da angan2 da nak buat ape..
ok la saye nak kembali study nie...
saye patut insaf bile tengok result saye...
bertaubat la fim Ooi...
p study sekarang...
jangan stadoq ja kojenye...
Study!!...tarik2 selimut pon kene study gak!!!


No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~