Monday, November 29, 2010

25 Fakta tentang SAYE

Assalamualaikium!!

Hari nie saye baru nak mengomel tentang sesuatu tapi takpe la satu omelan tu biar la di entry yang lain, kite tunda dulu eh entry tu memandangkan saye dah di "tag" oleh Encik L (bukan nama sebenar) beberape hari lepas tapi tak sempat pulak nak menjawabnye. So, hari nie luangkan mase sikit nak jawab..

Once you have been tag, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, or goal about you. In the end, choose 25 people to be tagged. If I tag you, its because I want to know you more."
1. saye orang islam. i luv islam =)
2. sejak azali saye dilahirkan seorang perempuan/wanita/gadis. Tukar2 jantina nie ta men la~haram
3. You all boleh panggil saye " Fim, eima, sis, or whutevr la...asalkan korang tak panggil sayang da la~ tamau2 tu untuk bakal husband jer hahaha..
4. Full name eh? erm...rase dah tercerita kat entry2 lepas...korang try la cek balek hee~
5. umo baru mencecah 20 taon..
6. Anak last yang berpewatakan matured..dari 4 adek-beradek
7. Asal usul tu agak konpius ckit...lahir kat Sabah, kampung kat Selangor n membesar kat KeDah,Sabah n Selangor..eh complex kan..hehe tu malaih nak citer..
8. Dulu kat sekolah saye suke subject Art sebab ta perlu bace buku..
9. saye suke bace komik jer tak suke bace novel.
10. kawan saye penah hadiahkan saye novel tapi saye amek mase 1bulan nak abihkan novel yang tebal 3 inch tu...bersungguhnye tak saye..."sigh"
11. saye suke interframe tu sebab ader "pic budget cun" kat blog wall saye..
12. saye suke photographics....wish list nak dapat camera DSLR satu..untuk diri sendiri..yeah XD
13. saye mule blogging bile sorang kawan ajar saye camner nak buat blog..
14. perkara paling best bagi saye adelah makan,tdo n melancong...
15. tapi pelik kenape saye tak pandai2 nak gemok???
16. saye kuat makan>>> orang kate saye pakai saka or susuk hahaha
17. tersentap saye bile orang tanye saye pakai susuk ke tak??? awak nak kate saye cun eh? haha~
18. saye suke online malam sampai pagi...mak kate saye macam kelawar
19. saye pernah accident 2x time belaja keta...(suatu kebanggaan..perlu ker?)
20. I'm good listener..but not talker..
21. tapi orang kate saye cakap banyak..
22. yer eh? setahu saye,,,saye pemalu kui3..
23. saye suke masak tapi tak berape nak qheti masak..
24. ade orang tanye nape orang panggil saye "fim"?? sebab kecik2 dulu mate saye sepet..pastu kebetulan ader citer cina popular time tu..watak pelakon tu name die "feymao"...uh ade kaitan ker?? ntah ler..disebabkan muke pelakon tu dengan saye hampir serupe...sejak tu kawan2 saye suke panggil saye fim...terikut sampai besar..eh malu nak citer =_="
25. eh tak sangka sekejab jer dah habis....tapi nak tambah gak saye addicted to korean drama..hehehe...saye suke mereka..terutama oppa2 saye...

ok! done!!
okey sekarang dah abeh 25 random things about me..harap2 korang lebih mengenali saye hehee....so sekarang nak tag orang len lak..
so, adioss!
selamat malam =)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~