Thursday, November 18, 2010

Guys HeLp mE!!!!! All bloggers : I neEd uR heLP!!

salam,
korang nampak tak HEADER kat atas tu...
senget kan?
huh! korang tawu tak macam mane nak ubah header tu letak kat centre...
bagi cantik sikit n seimbang...
penat mengedit header semalam..
da la 1st time letak header kat blog..
tapi die asyik ke kiri jer penat saye nak edit...
waaa~
sape2 bloggers yang otai tu...boley tak bagi nasihat/tips/tutorial camne nak settle kan header yang macam nie...
saye budak baru belajar..perlukan panduan dari korang..
plizz help...
da penin da pasal header nie..penat eden nak edit balek...=="

2 comments:

  1. ooo.. header bley ejas kat edit html je,,
    cube cari header background.. situ konpem letak left.. so nmpk je word left tu,, ubah ke center,,
    ni je dpt bntu,,
    biasenye lain template lain css die..

    ReplyDelete
  2. huh thnx bg tips tu..
    tapi masalah saye sekarang..saye tak pakai html saye buat sndiri header atas tu pakai photoshop heh..btw,thnx membantu..;)

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~