Saturday, November 13, 2010

i'm HOmes!

okey hari nie da sampai umah...
tada!!!
tadi bangun lambat sebab semalam saye ta tdo..
hehe
packing barang punye lame dari kul 12.a.m.- 5.a.m.
haha~ amek mase 5jam kakakaka~
mane tak lame..sambil tengok movie n men game..
well, tadi ta expect pon a whole family come to take me back...
so, tu masalah die..
bile da sume datang amek saye...saye nak letak barang kat mane????
huhu...pagi tadi amek mase yang panjang jugak la nak menyusun kedudukan barang2 saye..
then, 1 lagi probsnye...
saye da janji ngan kawan baik saye,AZMIRA MUSTAFA
untuk menumpangkan barang die kat rumah saye..
so, di situ lagi la masalah...
barang2 saye pon ta muat nak dimuatkan dengan kereta kesayangan ayahanda saye nie..
huhuhu~
tadi pagi mira siap da packing2 lagi...
n
fim siap kate boley jer...
memang janji ngan parents saye macam tu..
mayb diorang lupe la tu..yang saye nak bawak balek barang banyak...huh! =="
Then, sekarang janji da dimungkiri..
well, to mybesties AZMIRA :

1'm really sorry! dear! i can't help u that day..

urm..patut la parents saye bawa 1family..
sebab die nak Abang saye biase drive kereta...
today..Abang saye,UZAIR RASHID...yang menjadi driver buat hari nie yer adek2..
~my tgh abg ~

hahahaa~
hari nie godek2 dalam keta amat kelakar..
taw2 ler..perangai Abah saye....
die mane harap sangat anak2 die bawak keta die...
walaupon ko da ade lesen keta..die ta pandang la!!
huhu itu dilema kami adek-beradek selama ini..
buang mase jer ader keta di rumah tapi..Ayah kami ta benarkan drive..
that why la saye ta maw amek lesen kereta sampai sekarang...
sebab saye taw cume sia2 bile da jadi camnie..
huhu tapi kali nie setelah dipujuk oleh MAmi tersayang..
so, ayah pon membenarkan hatinye memberi kebenanran...
huhu tu pon siap dok sebelah sit plak tu...
hahaha~tah nak bagi ke tak~siap jage sebelah lagi~
lagi ta boleh blah..bile Abah akan bagi taw satu per satu jalan mane nak ikut..
siap bile nampak sign board toh suruh bawak slow...
hahaha~
lagi...lagi..yang paling penting...DILARANG MEMOTONG..had kelajuan terhad...
tapi Abang saye mane nak ikut sangat sume tu..
time Abah tido..time tu die potong keta..siap bawak 120 lagi haha~
sengal~

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~