Tuesday, November 16, 2010

KorBaN PiNk

Salam MukadiMah..

Well, sempena Raye AidilAdha..
parents kiteorang nak tukar cat baru kat luar umah..
so, diorang pon pilih colour "PiNk" sebagai theme colour for this year
n tahun2 akan datang...
urm kaler pink nie datangnye idea dari mybeloved Mummy..
Yeah! MaMa pengemar PiNk yang setia...
tengok la suasana rumah pon da jadi kaler pink..
dari luar sampai la ke dalam...
sume cat pink...
nasib baik...bilik saye bukan kaler tu..
kat bawah nie gambar sekitar rumah...
jom kite lihat...

~pemandangan dari luar rumah~


~pemandangan dari dalam rumah~


~Ruang Tamu Utama~


~Ruang Santai~

~ALL PINK COLOUR~

haha~so, sape yang nak jadi menantu umah nie kene berjinak2 ngan kaler pink eh...
walaupon abang saye n saye sendiri ta suke...tapi terpakse berkorban untuk suke kaler nie..
disebabkan Bonda n Ayahanda tercinta>>>ahaha ayat skema sat noh...

Actually, saye bukan sukesuki nak upload picture umah nie...
segan jugak sebenarnye...hohoho umah ta seberape...
Ayah saye nak jual rumah nie...
so, tengah promote rumah nie kepada sesape yang ingin mencari rumah disekitar Pendang,Kedah..
Anda boleh sewa atau mencari rumah untuk homestay atau membeli rumah ini terus...
anggaran harga belom di confirm lagi masih lagi dalam perbincangan keluarge..
okey! thats all..
anda yang berminat boleh hubungi saye melalui email :

cute_fim6096@yahoo.com or facebook saye =)


~SeLaMat Hari RaYa AidiLAdHa~
QuRbaN~HaJi~


ghaye!! mai la umah saye...ta dapat pa2...
cume dapat makan free dan bersua ngan saye jer...ngeee~

mari la berkorban bersame2...
hehehe




No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~