Wednesday, December 8, 2010

Aku vs Saye..

hi there..
hari nie kate ganti diri adelah "aku"...
selalu aku gune "saye" kan..
huhu maybe kate ganti diri aku ade la kurang baik..
tapi takpe la...aku tak nak hipokrik(cam salah spell jer)
walaupon aku nak jadi baek tapi takde la sampai nak hipokrik kan..haha
hari nie tuka layout lagi..agak ceria la..mesti korang rase kembali ke zaman ribena..
haha..memandangkan ade lah 2,3, orang teman2 fesbukku yang memberi kritikan membina sikit terhadap layout semalam tu...antara masalahnye:
sebab layout tu berat sangat...
so, nak cari lubang comment n verify comment tu pon susah..
Then, aku dengan berbesar hati tukar la kepade background yang secomel ini...
Perasaan ceria jer kan..aku harap aku boley maintain ceria macam background belakang nie..

Mulai sekarang aku nak suke kaler2 yang cerah-cerah...
sebab kaler yang cerah memberi kecerian...
kaler gelap agak kusam...macam orang emo jer...
So, aku tak suke da kaler gelam...kecuali hitam...hitam tu menawan..
Aku suke hitam putih..cantek kan...nak baju kawen kaler Hitam la..hahaha sakai~

Okey nampaknye aku da terpesong dari tajuk di atas..
hari nie banyak berceloteh dengan tajuk yang sepatutnye..
mesti follower2 rase sungguh malang mem'follow blog ku ini..
maaf ye...
Nanti mood yang baik akan ku ceritakan bende yang terbaik..
Hari nie amat sedih tak dapat aku berkongsi cerita..
Mate sudah lembam seperti panda...


owh suke pulak aku melihat gelagat panda di atas..
okey la cukup setakat nie..
aku da terlebih membebel di malam2 hari nie..
nanti ape pulak kate orang tua-tua..
tak baik anak2 dara membebel malam.
ok pull stop.


6 comments:

  1. baju kawen kaler itam? buang tebiat le tu..
    ape da ;D

    ReplyDelete
  2. apsal tiap2 kali aku bukak blog ko, msti laen2 layout nye. bape juta kali tuka da neh??? ;D

    ReplyDelete
  3. bella: haha mood aku berubah2 nie...
    aku pon tak pasti bpe kali aku tukar layout tu..

    hahaha..style ape baju kawen kaler hitam..

    ReplyDelete
  4. fatin: hehe thnx bebeh...

    Muhsin: hehe sayang kamoo juge!!

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~