Tuesday, December 7, 2010

edit layout

salam,,
korang jangan la pening eh..
cuti nie memang aku tade keje..
asyik tukar template blog jer..
pastu nak edit header pon macam malas jer..
terase sangat header yang aku buat amat huduh..
so, malas nak letak header kat atas tu..
nanti la kalo aq dapat anugerah baru aku buat..
hee~ da...
aku nak cari layout yang sesuai lagi..
layout nie macam tak berape nak berkenan la..
kaler merah! memang aku suke..
tapi kaler text tu..macam tah pape jer..
penin pulak aku tengok layout nie...
k
k
nak cari yang lain pulak..

1 comment:

  1. finally layout yang agak keanak-anakan..aku g tukar layout lagi sebab membe2 aku kater tak ley nak komen..mungkin berat sangat kowt template tu..harap ja comel..cess!!...
    nie aku testing komen kat post sendirik...
    hahaha~xmalu betol..

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~