Tuesday, December 28, 2010

Marathon Movie End Year!!

Salam sume!!

Yeah! beberape hari lalu bercuti sambil menghabiskan satu drama korea, "My Girlfriend is Gumiho". Citer nie best,kelakar,sedih n happy ending...huh best tengok cerite-cerite camnie kalau korang tak de keje nak buat la..


[My GF is Gumiho - Fox Rain]

Aku suke lagu nie..
1st aku dengar aku ingat lagu2 cinte..
bile tengok lirik ouh sad song..
(T____T)



Minggu lepas aku balek umah nenek..pastu singgah jab umah akak aku...shopping2...dah abeh duet blah ar..balek umah...giller pokai aku cuti nie...ish3..banyak sangat sale..ouh..godaan betul..

Memandangkan cuti dah nak habis..aku pon g la marathon movie..kat rumah akak aku nie banyak giler DVD..macam-macam ader...rase dah macam kedai CD dah...habis lah aku lepas nie power contact lens aku mungkin akan meningkat.

First aku tengok cerita How I met Your Mother season 3, pastu sambung pulak Ugly Betty tak taw la season berape bantai jer...then kiteorang tengok wayang Meet the Parent: Little Focker.
Pastu balek wayang sambung pulak tengok citer korea Marry me! Mary. Stayed Out All Night.

hah aku memang banyak mase terluang kan? hahaha giller ar...tapi citer Marry me! Mary Stayed Out All Night tu aku tak sempat nak habiskan...so, aku ingat nak pinjam DVD tuh tapi terlupe pulak bawa balek Kedah. Nampaknye terpakse la tengok kat Youtube jer...


sekian.


3 comments:

  1. aq d beli 2 cd korea. tp x tau tajuk ape sebab tulisan kat depan bahsa korea. waktu beli aq x prasan. ceit! yg pasti GU JUN PYO belakon.

    ReplyDelete
  2. ouh! maybe citer personal taste kowt...kalau Lee Minho berlakon yang terbaru tu.."Personal Taste" jer la...yg len aku tak ingat sangat ape tajuk die...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~