Thursday, February 3, 2011

clone

clone?? ape makne clone?? seakan-akan or hampir same? hah ape aku mengarut nie....ok abaikan jer ape aku tulis tade..memang sesi merepek pon...nie nak citer banyak da website yang telah di'inovative kan dari website asal..kalo korang dengar rumors pasal facebook nak kene tutup,,da banyak website baru orang malaysia or orang negara len p buat.

contohnye macam kat bawah nie web social network ala-ala facebook:



[DrBook]>>>Dr. Rozmey pon nak buat gak..haha macam2 la die nie..

and macam-macam lagi la..actually social network lain pon da upgrade macam facebook macam friendster, myspace, tagged, hi5 and etc. Then, sume bendaalah nie da takde privacy da..sume orang boley sebok2 jer g komen status kite. So, untuk selamatkan diri,korang kene lah private kan profile korang. So,kalau facebook tutup pon takde effect sangat la.

second lak macam ala-ala Youtube :



[1tube aka 1malaysia]


Actually banyak lagi nak share,,tapi alahai tak sempat dek mase. So, len kali saye upload lagi eh..
korang boleh jer g google seacrh mesti banyak bende korang boleh dapat.

C=



No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~