Tuesday, February 22, 2011

jom pegi mengundi!!

salam sume,
gurls n guys!

hoke!! tajuk tak berape nak cun hari nie...ok jangan pikir pa2,,memang nak g mengundi tapi bukan nak undi Barisan Nasional ker Pas ker hape,,,nie mengundi dalam U punye hokey!
Jangan dok mengada nak buat kempen yang hyperbola,,tapi padehal takde wat pa2 langsung pon..haha oke aku taw aku da merepek tah pape malam nie, jom kite teruskan kan komentar kite yer.

Hari nie dapat pengecualian kuliah(memandai jer) disebabkan pilihan raye dalam universiti nie..actually aku pon tak taw ape ke name pilihan raye nie,yang penting nak taw sape JPP yang baru nie haha..ape punye student la aku nie,tak amek taw langsung pasal bende alah nie.



Rakyat UiTM Arau,Perlis berpusu-pusu nak g mengundi.



Rakyat2 UiTM lagi..berhimpit2 masuk ke Dewan Semarak


Rakyat lagi...aish! bape kali rakyat ler..=="



Pakguard a.k.a. polis pon ade berjage2 kowt2 ade pengundi hantu...


Mostly, calon2 JPP tahun nie ramai la budak2 junior part3,,aku pon ta kenal sangat men undi jer(err..undi ker?). Ramai la budak junior n yang tak boleh blah tu. Gambar kempen diorang tu punye la gedik macam nak bagi gambar kat pakwe jer. Tolong la jadi sekema ckit da taw acara formal nie. At least letak ler gambar pasport ker baru ar nampak terpelajar...nie ta letak gambar kepale senget..hahaha tu la kerenah bebudak nie,kelakar dowh...

ok. Selesai report untuk hari nie,biase la nightline buletin pending cikit..mungkin ramai yang mengundi sebab dapat kupon makan RM2. hehe eh jangan salah sangke la..student uitm nie bertanggungjawab gak...semangat nak mengundi,tanggungjawab sebagai student.eh apasal skema semacam nie,,,haha ok la aku takde mase sangat nak update blog nie...adios!

2 comments:

  1. muhsin: tak best pon penat nak beratur masok dalam,well pengundi yg nsem byk la..calon2 die err...ta kenal pon budak2 jer banyak.

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~