Saturday, March 12, 2011

Ads: join this churpchurp

okeys,salam u all,,
petang nie sangat boring,so i join this churpchurp. Ape churpchurp nie? meh Fim bagi tawu.


Churpchurp adalah media sosial utama yang memberi ganjaran kepada anda sebagai pengaruh/pengiklan untuk berkongsi tentang churpchurp. Notis pemberitahuan tentang kempen churpchurp akan diberitahu kepada anda dari semasa ke semasa.


Pada dasarnya, terdapat tiga jenis Churpchurp yang sedia ada iaitu:

A. SOCIAL SHARING
Kempen akan dikeluarkan melalu akaun churpchurp anda dari semasa ke semasa untuk anda menyertainya. Pilih kempen tersebut dan anda boleh berkongsi kepada rakan-rakan dan 'followers' anda dan mendapat ganjaran dari setiap 'click' dari pengunjung blog anda.

B. SCHEDULED (USER-GENERATED) TWEETS
Jika anda dipilih untuk kempen ini, anda akan dibagi tahu melalu email, anda akan ditugaskan melakukan satu entry yang singkat dalam cara apa pun yang anda suka mengikut kreativiti anda dengan kata kunci yang diberitahu melalui Twitter anda. Selepas itu, ganjaran akan dikreditkan ke akaun anda.

C. SOCIAL SEEDING
Jika anda dipih untuk kempen ini, anda akan diberitahu melalui email anda dan diberi tugasan baru untuk menyediakan satu entry singkat di platform. Seterusnya pihak churpchurp akan menjelaskan segala tugas yang anda perlu buat.

2 comments:

  1. kenapa tak pasang heartbeat je? kan senang sikit income datang. :)

    ReplyDelete
  2. xtaw nak pasang camne...huhu katne amek code heartbeat?

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~