Wednesday, March 9, 2011

I need ur attention mylovely followers

Salam,

Hari nie kononnye aku nak buat assignment "Islamic Economic Principal(IEP)" tapi dah aku terbuke blog nie,memang melalaikan. Buke jer blog nak post something,then gedik2 nak edit template ar segala. Tahniah Fim! anda berjaya menundakan assignment anda kali ini.[clap ur hand]

So, da buke blog tu, aku blogwalking jab..kat blog2 orang len, blog2 follower aku...er meningkat la pulak follower blog nie..time kasih yer sudi follow blog luahan hati nie.

Actually, aku nak minta pendapat korang, camner aku nak letak LABEL post kat tepi side bar tuh?
Aku da banyak kali buat tapi still tak dapat nak buat. Lastly aku give up. Korang tolong la advise aku ckit..camne nak letak label2 tu.

i need ur help!

please2...

give me feedback to this post kay.

2 comments:

  1. Assalam...Fim baik letak atas post nie label tuu...sebabnya...try klik kat blog sy...and you will see the point...die tunjuk result search kat atas post tuu...setting label : buat cloud show frequency

    ReplyDelete
  2. okey thnx Adam, gonna see ur blog now. (^_^)

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~