Saturday, April 30, 2011

hey readers! i'm back!

okay! exam da habis! suka :D
Jom kembali merepek seperti biase.HAHAHA. senget betol owner blog nie an.okay nak citer random post la..banyak mende nak citer...bak kate KakLimah kate...cer..cite..ce..citer...


MUET Speaking test(11 April 2011)
okay topic speaking tu saye dapat agak critcal gak la..nie topic die:

Youth should seek to their parents in choosing important things such below:

Candidate A: a partner's life
Candidate B: stay on your own life
Candidate C: Study abroad
Candidate D: Buying a Car (saye dapat nie)

okey! tudia topic die! tanye parents tu..kalo tanye diri seniri kompem ley cakap laju-laju.okay sumpah tipu! huhu ta taw nak kelentong ape time speaking tu.memang pronouns sume bantai pi la..hahaha at least ta duduk diam an...kene cakap-cakap..even BI ta beberape nak benor..okay sumpah nervous gila time na speaking tu..badan yang panas tu tibe-tibe jadi sejuk beku macam dok alaska jer..okey ta abeh menipu lagi kan.HAHAHA. seb bek la ex-roommates time duk kolej beringin tu jadi group membe yang same. k2 kite sembang dua ja hahaha.



Exam start with HRM(21 April 2011)
Paper sudah start time tu.Ceit! paper macam haram jer..soklan spot? haha tudia! talak spot lansung..aku spot seniri lagi masuk.tapi sayang harap pade soklan spot sangat kan.Bace la soklan spot tuh. so,soalan yang di spot oleh tuan punye diri diabai.Padan muke! amek kaw! Lenguh sangat tengkuk duk lame2 kat exam hall tu.Bukan lenguh tangan menulis tapi lenguh tengkuk ta taw na kelentong ape. HAHAHA. yang ta ley belah sume pakat mencarut kat FB. haha sengal tul.
So,len kali jangan caye sangat ngan soklan spot. memang kaw2 la kene.


Hari-hari yang berlalu malas mau tulis tarikh ta ingat la,hoke! sem nie manyak mencabar lorh! memang gila,,ase exam question Uitm Johor yang buat,,asyik2 ade JB jer..tiap2 exam ade jer.sengal betol la.bukan sengal sebab diorang promote JB tapi sengal ngan soklan diorang. contoh soklan FA,bagi banyak sangat sampai ta padan ngan mase, huhu siyes ta same langsung ngan past year question sebelom nie.tah rajin sangat buat soklan senang-senang macam tu.. Ase macam bahan experiment lak sem nie. Agak ar nak jadikan kiteowang bahan pon agak la..kami da last year student kot..mau jugak nek kan pointer.Da la bagi soklan manyak salah.pastu correction pon bagi last minute time na abeh mase. ta ley jadi nie.
Hoho..marah ar camnie. da..da..cool down bebeh..malas nak pikir. exam pon da habis.
suke! :D



video
[taken from CST Production]

Video nie bile tah bile tersebar.Sumpah tataw.lame ta tengok tb.haha keje dok kolej mane nampak tb.agak-agak screen laptop tu boley jadi tb.Nie video pertunangan Asyraf Muslim. eh aku bukan peminat kipas-susah mati die eh. tapi aku suke video tunang die.sweet jer tengok.wey! na kawen la camnie,haha hati bebunga-bunga jer tengok video nie.haha.Fim! senget!. Sumpah macam bertuah jer aku tengok tunang die tuh. cantek mate memandang ler.[haha budget dengki] okey! Hope both of them kekal sampai akhir hayat. tengok la video tu mesti korang nak wedding korang camnie gak kan. haha kalo peminat-peminat die kat luar sane mesti lagi jadi gila kan.haha seb bek aku tak.haha.nak kawen! nak kawen! haha gedik!

Ape mau buat cuti? sumpah tade plan lagi. keje nak honeymoon jer la.tapi partner tu agak jauh.hah menci la camnie.honeymoon sowang2 la. esok kenduri kawen kazen okey tema merah putih yer..cepat-cepat tengok loker ade ta baju merah. huh tape la nak lari tema sikit la esok..tade baju ta buat lagi.hee :D

okay! na stop kat cnie.da habis melalut tah pape kan. It already 2.45 a.m. baju ta kemas lagi. esok nak balek umah da.then,terus g umah Ema.[cousin].
tomorrow akan update pasal kenduri kawen cousin tu pulak. k papai~

Salam.
=)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~