Sunday, May 1, 2011

congrats!! to Ema Aziz!

okay! u'all seperti yang dijanjikan i nak updated pasal kenduri kawen kazen i..hehe i tukar tarikh kat belog nie,tarikh betol2 time i pegi kenduri die,,ehehe memang tade mase nak update lepas balek kenduri tu.

nie balek-balek perlis terus g umah cousin i kat SP(sungai petani). Penat tau jalan rushing gila,tapi nasib baik dapat redeem balek penat tu dengan makan free kat umah kazen tu hahaha.okay rase da berpinggan-pinggan makan nasi kenduri kat umah makteh i bantai.ta malu betol.

Then,da abeh tu seperti biase la g buang mase gedik-gedik amek gambar ngan pengantin baru kan, da tu sembang-sembang ngan cousin yang lame da ta jumpe.haha lame la sangat.tipu!
okay just short update today.tamau bebel banyak-banyak,nak wish kat pengantin.
"Selamat Pengantin Baru" hope kekal sampai akhir hayat.buat anak cepat-cepat .HAHAHA.


Pengantin Baru [Ema & her's husband]



[makteh n keluarga]



mane gambar I? hehe sorry la gambar-gambar gedik kiteorang takde dalam hand phone cikai I, tu semua dalam camera Yan,cousin i lagi satu,pakai camera die la baru cun,name pon DSLR. Tape nanti bile-bile i upload kalau da dapat gambar gedik-gedik tu eyh.

okay da abeh.
Salam.
=)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~