Thursday, May 19, 2011

Enjoy Jab

Salam,
Kemalasan melanda,sangat-sangat la malas.Tau la nak habis cuti dah kan.Kalau kire betol-betul cuti tinggal 10hari lagi.sumpah malas nak balek campus.kenape la cuti sikit sangat.even kawan aku kate dah last sem pon,aku lagi ar malas balek sane.Last sem keje lagi banyak. Tengok subject sem depan da tau-tau tough giler..semua FINANCE. Harap-harap la aku boleh hadapi dengan tabah untuk subject sem depan.

[click picture enlarge]

okay tak mau counting days da.cume nak enjoy cuti je,walaupun cuti nie aku duduk umah je,kene enjoy juge. Enjoy la dengan mimpi aku.HAHAHA .takde yang terbaik dari tido n makan. Nanti aku kat campus susah nak dapat tido secukupnya.

Lagi.Tak mau buke facebook sangat da,baik lari awal-awal sebelum orang tanye result aku.haha.jom hilangkan diri. Tak mau pening kepale pikir masalah kolej,aku tau la aku da last sem,tak payah ar susah-susah nak halau aku dari kolej tu.hish~ tetibe bengang lak.

Tak mau pikir pape.yang penting kite enjoy-nora danish

da la malas nak mengomel.
k bye =)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~