Sunday, May 8, 2011

Hari Ibu Haram?

Salam,
Nak cakap ape eh? Actually takde idea nak tulis blog hari nie. Nie pon sebab Hari Ibu. may be i should post something. Actually memang tak sambut hari ibu nie,tiap tahun just wish kat mama jer.

Tapi hari nie nak share something untuk u all readers this blog. Korang tau tak sambut "Hari Ibu" tu HARAM. Saye pon taktau sampai la ade kawan-kawan facebook share article nie.Nak tau lebih lanjut g bace ok.


Article from facebook

OMG! Sambut hari ibu tu haram tau. Tak tau la setakat mane kebenaran article kat atas nie,tapi bagi saye setiap hari adelah HARI IBU. Kenape? sebab Ibu ade disamping keluargan tiap hari tak minta gaji/elaun pon atas ape yang die dah curahkan kat keluarga. Its priceless rite?

Bagi saye,tiap tahun hari ibu cume nak luangkan masa untuk semua ahli keluarga bersama,makan-makan,buat picnic ke,travel,family gathering or etc. Itu la hari IBu,semua stay together nak luangkan mase bersama.

okay la setakat itu jer ulasan saye.
with love.

Rusnah Samson
Mom! i always love u.


No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~