Tuesday, May 10, 2011

menyampah tau!

Memang menyampah!
eh aku bukan nak ngata orang pon..korang jangan buruk sangka pulak. Jabgi tuduh aku macam-macam memang mau kene sekeh la korang nie.

Nie ape keheelnye marah-marah. Memang tengah TENSEN!!! gile...(abaikan spell error tu). Wa tensen gila dengan babyboom(laptop) nie. Sedih tau! die buat hal lagi,tiap 6 bulan sekali mesti buat hal. Lebih-lebih pulak macam orang pregnant. Nak kena betui la BabyBoom nie. Menyampah gile2! Tengok ar ape dah jadi.asal buke laptop jer jadi mende nie.


cek tamau prepared pape dah..benti cepat!

window jahat! sape suh update. tamau3333x!

bukan setakat tu jer.ade lagi probs lain.tempias dari masalah kat laptop.


HAHAHA. sakit mata ta tengok gambar nie?

Okey memang tade perasaan langsung nak buke laptop,bile BabyBoom jadi camnie.Uwaaa~ menci...menci...menci....(gedik gila) Blogger cek pon da jadi cam tah pape. Tibe-tibe jer tulisan jadi besar semacam.Nak perli aku pon agak-agak la.tau la aku nie rabun.Choi!!! BB(BabyBoom) jangan la camnie.Cuti lame lagi tau. tamo majuk-majuk.

Bukan siap kiss,siap pelok-pelok lagi BB nie.macam mau bagi penendang je kat BB nie,sabar-sabar.Okay macam mane mau sabar? Tensen tau. Memang nak kene format lagi ar nampaknye. Kat laptop nie manyak gile citer korea,dari yang copy-paste kat orang,sampai la yang download sendiri.huhu. nak kene beli CD dulu,cek nak burn tu movie/drama kat CD. sayang ooooo...drama-drama tu cek kumpul dari awal sem tau. ade yang ta hatam-hatam lagi.Ish! bak kate pepatah priceless tau.


okie tade mood sudah. tapi still nak tukar header blog kat atas tu.cume takde kesempatan mase nak main-main edit dengan bendalah tu sume. So,cek bertanyekan kepada warga SBians kat facebook,sesape yang rajin membuat header tu. Tak upah orang pon.cume ade insan bergelar kawan sanggup buat header kat atas tu. Thank You so Much TiekaIka. Nak tau g la terjah blog die.click jer kat name die.(promote jab). cek kenal die kat Sahabat Blogger(SB). So,blogger yang ta join lagi SB tu,gi la join eh. Best bace belog orang len,best dapat kawan baru.Kalau ade mase g la gathering yang diorang anjur. Siap ade Heliza lagi yang datang tau. Tapi aku je ta berape nak menyempat g gathering SB tu.Biase la orang asyik busy je.hohohoho~


okay mydear readers,cek nak out dulu. Rase mengantuk tengok BB cek berkelip-kelip macam lampu disko. Salam n nunite all.





p/s: kepade sesiape yang tak tau 'cek' tu bererti saya dalam loghat kedah.
=)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~