Wednesday, June 29, 2011

All free here!!

salam u'olls!
ape mende yang free tu? haha tade ape la..just baru sampai umah semalam,i suke duduk rumah lame-lame sebab sume bende free bile duduk umah. kan bagus tu! takde nak withdraw duet bebanyak.

1st of all hehe nak gelak dulu. Gembire dengan perkare semalam hihi. love u sayang!

2nd: Nak upload picture kat blog..sebab i malas nak upload kat fb..lambat cam sipud Vabi!..
hadhoiii~ tension betol aku nak send picture kat membe pon susah..da la nak loading masok email pon nak dekat 20minit..cam nak sepak lelaju je PC umah nie.urghh~

okay2! tak mo bebel panjang today juz nak update pasal pic semalam.

wawa minx kiss :D


sume budak2 yang teruja nak balek..yeppy!


muke Nita ta dapat diselamatkan..


look at wawa & umi face..







here we're!



p/s: wawa-lalat sorry beb picture amek mase satu hari nak loading..
sengal hujan punye cer..nie la jadinye..

4 comments:

~Rakyat Jelita~