Monday, June 13, 2011

Congrats Bro!

Salam u' olls.
Actually post nie nak tuju kan kat abang Fim[da menang award baru ngaku die abang kandung sendiri hahaha] Tahniah kujaiyai[nie name femes die hehehe] no lah nie name aku ngan kakak aku ejek die hehehe. Aku rase kawan-kawan die panggil zack kot haha.sengal.

TAHNIAH UZAIR Abd. RASHID!!!

Congrats Bro!

even kat rank yang ke-14 tapi aku cukup kagum dengan ko sebab mewakili Malaysia & UiTM,sume yang tougher gile yang joint bukan senang nak masok semi-final kan. Well Done Bro!

[Ozel Kinetic Blender]
Tengok name pon aku da tau tu ciptaan die,name uzer>>ozel.


Bergune jugak ko nie ea..hehehehe,tetibe kagum dengan ko.Wei ko ke yang menang nie...wah ko memang pandai la kujaiyai!.. ala ko memang pandai pon,no wonder la Mak kite compare-compare result ko ngan aku kan.Tiap sem dean list je,Jeles aku tau. Tapi takpe la aku happy gak la ade abang pandai macam ko kan,at least nanti ko duduk kat London boleh aku tumpang rumah ko hahaha.

okay itu je la nak cakap nanti kung aku puji ko lebih-lebih kang ko riak pulak. dah dah ta payah puji ko lebih-lebih.

ok sekian.
=)

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~