Monday, July 4, 2011

Girls hang out days!

Salam u'olls,

terase nak update blog pulak..even line lembab jerk..tapi kat cnie la tempat yang best nak membebel kan..

kay2...post nie da lame nak update tapi..asyik busy ngan project paper sampai lupe nak update..lagi pon nak mengomel jab. Penat je siap dressing santeeek2 pastu kelas cancel.wa sakit hati doe! Tapi ta baek mulakan pagi hari dengan mengeluh kan.Okay stop mengomel kay!

Bowling time!





Okay dah2...cukup2 t orang kate gedik pulok..nie Hana Fahimah haha...

Pastu-pastu teserempak yer! dengan lalat kechik tu ha..
artist la konon..kihkihkih..


Bergambar dengan artist..
ape? korang ta kenal die??
ish2 p google skung!

this cinema yang kite tengok..
citer banyak gelak je..
ta paham aku nie citer lawak ke seram tah?
Hantu tu siap rap lagi doe!




Lastly takde koje nak wat..malam2 tangkap gambar..ish2 memang nak kene ar bebudak nie..
dah..dah..

bye.
wish us have safe journey!
hometown here i come!

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~