Sunday, August 7, 2011

Polaroid Camera! i want this!!!

Salam u'all!

Sebab aku banyak keje,aku tak tau nak buat keje yang mane satu dulu. Lastly aku godek-godek internet then aku jumpe satu gambar camera yang kiut-miut.

Dulu time tengok cerita "We Got Married" rancangan tv korea tu, aku pon teringin sangat nak POLAROID CAMERA satu sebagai koleksi.


Polaroid photo in "we got married"~NichunToria~

Nak buat macam nie jugak!


Polaroid photo from "We Got Married" -Alshun-[Alex & Shin]












Nak hadiah camera nie befday tahun nie boley?



Instant Camera [pakai buang]

kalo camera camnie pakai buang..tak sampai ati nak buang..coz chomel sangat..omo~ T_T





ngaaa~ hello kutu pon ade~




nie sumpah gedik gile..tapi chomey doe!




camera comey2



lagi instant camera...gediknye~ macam air kotak pon ade.




Comel kan gambar-gambar kat atas tu, gedik betol hobi aku nie,nak sangat polaroid camera satu! tolong lah hadiahkan camera nie satu, tak kisah mane2 asalkan jenis 'polaroid' wuaaa~
hah nampak sangat da terpengaruh ngan citer korea tu, tapi aku suke la,,amek picture banyak2 gune camera tu pastu buat macam diary comel2. Aaaaa~ asal comel sangat hobi nie hahaha.
Okay2.okay da cukup. jangan menggedik lagi.

Korang2 kalau teringin jugak nak camera nie satu,pegi cepat beli..korang boleh beli online macam web online kat bawah nie..












Arr,apesal betasbih perkataan chomel jer nih? tapi memang comey kan camera2 kat atas tu. Siyes nanti da dapat gaji nak beli camera nie satu. Haha okay2 da cukup untuk hari nie.






p/s: picture mostly taken from Google.
selamat berbuke untuk sahabat2 muslimku
=)



No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~