Thursday, October 27, 2011

Salams uols!

Dear my little tinny blog,where place i suppose to talk.Okay nak membebel lagi.Harap maaf dengan pengunjung di luar sane,if blog I update tapi takde tajuk,u suppose to know that I memang-memang nak membebel lagi.

Uols tau perasaan nie,actuallly I taktau nak describe sangat perasaan nie. u tau rezeki depan mata pon u tak boleh nak tahan. I mean like this la, u boleh buat kerje tu,tapi disebabkan masalah orang  lain,u terus tak dapat nak buat kerje tuh. Macam kate u nak sangat buat,tapi orang lain yang menjage u tak bagi u buat.

Demn! what suppose I feel? Benci kan. Contoh kate u kene jawab 5 soalan,u dah buat 4 soalan pastu u tengok soalan yang ke-5 nie senang sangat and u gembira sangat nak jawab but then, masa tak cukup. How suppose u feel. Mesti macam I kan perasaan tu. Eh itu contoh jer,tak sama sangat macam keadaan I alami sekarang.


How useless I'am. I got too many jobs offering,but I couldn't do cause my family didn't allowed. Membe I kate kat I, 'how lucky are u,u just got those job without any interview just walk in & works! but u still couldn't do? Rezeki bergolek-golek ke arah u pon. U still tolak tepi macam tu je. How useless are u!






I'm so useless,isn't?
I really hope someday 'they' will trust  me.

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~