Friday, January 13, 2012

Congrats Dear,,,,,,

Salam uolls!

Eh dah tahun 2012 pon,patutnye nie post tahun lepas punye post tapi ye lah lappy buat hal,dah hantar kedai pon. Nie pon pinjam pc orang haihsh!
17 Dec 2011 tu kenduri Annati,ye lah aku ngan Aretya je yang pegi yang lain sume buzy kerje+study. Dah kawen pon kawan aku sorang nie,lawa kan dan tak expect pon die boleh kawen se-awal umur 21 tahun tapi jodoh ketentuan ditangan Tuhan kan. Kite merancang yang menentukan segalanya, Allah Yang Maha Esa.

Aku saje masokkan gambar Nati time tunang sebab nak tunjuk mane satu Aretya. Eh takkan sebut je tak nampak orangnye kan. Itu lah Aretya yang sebelah Annati pakai tudung kaler choco. Dua-dua sweet je orangnye tapi dah berpunye ye,jangan kacau hehehe.

Annati time tunang

Tema Majlis simple je,kaler putih macam ala-ala orang baru nikah tu ha tapi still nampak sweet kan. Kawen Mude eh macam seronok je. Dah jodoh kan nak buat macam mane,tak kira tua ke muda,asalkan jodoh tetap bersatu.

Annati dan suami

Sweetnye



Okay post kali nie malas nak komen banyak sangat, well wish this couple kekal sampai akhir ayat. 



okay done!
Salam
=D

1 comment:

  1. huhu.. seronoknyer dah tunang,, huu.. dahlama xjenguk sini..

    jom hayati sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~