Sunday, June 10, 2012

Awesome!

Salam uolls!

Malam tadi kiteorang buat kerje gile,,tak expect te'buat. Konon nak puasa esok,kami saje la g maple[Kedai mamaks] order roti tisu. Mamaks tu kate besar,,tapi kiteorang ignore je...memang lah besar..tapi takde lah sebesar gambar kat bawah nie...This hows Roti Tisu looks like*sila tengok pic*.





Ada sama besar macam Tiqah pun ade. Eh model sebelah tu memang Tiqah pun. HAHAHA.
Tak larat nak gelak malam tu. Imagine macam mane kiteorang bawak balek rumah dengan naik motor lagi. Then lets Party!!!!

okbai itu je.

4 comments:

  1. alah rasa same je macam roti tisu len..besar je lebih =="

    ReplyDelete
  2. Aku pernah makan kat kedai mamak. Dah macam piala fifa tau..kena pulak time tu memang tgh world cup..haha

    ReplyDelete
  3. HAHAHA Sara,,,kalau makan kat situ boleh diterima lagi...nie bawak balek angkat macam teddy bear tu yg tak boleh blah..

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~