Tuesday, July 3, 2012

KEKUMAN MANJE...

Salam uolls!

Are you in love?
Hi uolls!! sekarang tengah exam weeks, dan rajin pula saya meng'update blog kan,,tepuk sikit! pap! pap! pap!. ok dah. Rehat jab, tak baek dating lame-lame dengan buku.boleh barah otak kang! 

Haha what so kuman? siyes broken gila ayat. KUMAN is back! bukan kuman yang gemuk tu tapi KUMAN KUMAN MANJE group 90 fs. Lame tak tengok komen diorang memenuhi 'notification' facebook aku toh. Tengok lah komen dah basi pon tetap komen lagi. 

seribu lebey dah. -.-
Bila uolls nak buat reunion nie? dah dekat 4tahun plan buat reunion tapi tak jadi jadi...jab jab Genji balek Malaysia tak tahun nie? Memang ade orang nak respon pon soalan aku kat blog nie. -.- shame on you!


tak habis-habis,,,name pun kuman,,mane reti mams!...haha kbai!

Dah la citer lelebih kang ade pulak kembang hidung.okay takde kene mengena. Mari lah kembali ke pangkal jalan. Jom En. Philo!! kite dating lagi...

Love! Love! 



No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~