Sunday, November 10, 2013

Kenanga WholeSale City

Salam guys,

Hi ape kabo?


Hee. okay dah cukup kabo kan. Okay Hari Ahad nie aku patutnye pegi wedding opismate tapi disebabkan masalah ketiadaan transport aku terkandas la kat rumah, budget nak tumpang orang tapi di ikutkan hati memang malas aku nak pegi sebab takde geng nak pegi dari Sentul nie ha.

Sorry KakTim tak dapat eden nak pegi wedding kome ha. Tapi Insya Allah if next week free, I'll try going on ur husband side, I'll try my best to going ur wedding. Papehal congrats KakTim

culik gamba kat fb Nami sat

So, Ahad yang terkandasan kat rumah, aku pun memandang roomate aku, dengan tak semena-mena aku pon ajak la Teha pegi jalan-jalan.

Satu tempat yang aku dah lama nak pegi, tapi tak pergi pergi. Nak tau kat ne? Jum usha gambaq bawah nie.

Kenanga Wholesale City Mall

Picture taken from Google

Nak tau tempat ape nie? Nie lah mall yang jual macam-macam barang secara borong, Kalau uolls bershopping di Times Square tu dah kire murah, korang boleh shopping kat sini dengan harga jauh lebih murah, plus kalau beli secara borong lagi dapat murah.Weee~

Tapi aku ngan Teha cuma window shopping je, almaklumlah Elaun Intern tak masuk lagi  bulan nie punye,,so just window shopping la, memandangkan banyak sangat masa setiap kedai kiteorang masuk. 

Bersama cikTeha

Hari Ahad jalan ngan Teha satu hari, sebab nak tau jalan semua tempat kiteorang naik train je tak mampu nak ade kereta. Teha dapat tiket Bus balek Kulim and aku dapat tau macam mane nak g Kenanga melalui train je. Lepaih nie sakan noh shopping.Kahkah.

Ok Salam uolss..

No comments:

Post a Comment

~Rakyat Jelita~