Friday, November 1, 2013

Meet Nomi!


Hei I just meet her after I finish my diploma in Arau, let me introduce this is Nomi!...

sorry Nomi I kidnap jab u punye pic yg molek nie


its cute isn't? hai Nomi still single, kalau berkenal sila leave comment di bawah.[promote jab]

our first meet after 2years

okay Nomi dah kurus kot..
No. 1 janji at Tasik depan KLCC
Hi saya si gigi arnab!!! krik..krik..



No. 2 unplanning Karoks at Ampang Park
Okay nampak macam disko kan? eh kami cuma nak try RedBOX kat Ampark Park.
Ini lah bilik karoake kat Ampang Park. sangat liplap!
its take cost of RM29 per room for happy hour.

No. 3 Rahsia Kurus Nomi..
teman Nomi pego workout
kau hado?
Nomi dengan kasut merahnya..
No. 4 Its late already lets back home..

summary for today

HAHAHA itu je aku nak post malas nak sembang lebih...
korang lihat gambar sudah..

By the way Nomi, I really love hanging out with you.
hiks sayang lebih..nanti kita lepak lagi yer,,
nanti aku pulak belanje ko yeah tunggu lah allowance aku masuk..

with love, FR

2 comments:

  1. paling kelakar kawan ko tegur aku kat lrt
    dia kata ko cerita
    hahah
    kirim salam kat dia

    ReplyDelete
  2. hahaha itu roomate aku la Nomi!
    haha time tu aku tengah update post nie tu pasal kot die perasan...
    bukan ko baru kirim salam kat aku ke?

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~