Tuesday, November 12, 2013

Part 3 Internship: T-shirt Koprat

Salam,


Hi just nak bagi tau I dapat baju. hihikhiks
Dah rasa macam staff AKPK je kan. Ye lah mesti lah excited, pekerja temporary pun setelah 5 bulan baru dapat baju nie, I yang budak Intern nie tetibe dapat. Mesti lah Excited okay.
Nie T-shirt koprat boleh pakai setiap Jumaat, hiks Cuma baju korporat je yang aku takkan dapat. Ye lah bukan staff, I cume budak Intern je. Dah dapat T-shirt pon dah syukur Alhamdullillah.

AKPK's T-shirt


Yes! dapat Baju boleh pakai Jumaat nie. hiks

2 comments:

  1. nie size S umi..tapi serupa size M. takpe la bende free memang macam tu perangai... perangai..tapi bersyukur lah dapat baju kan. kau hado?

    ReplyDelete

~Rakyat Jelita~